08 September 2015

Summit

Hari Ahad plan ke Summit walaupun nak ke  Summit tu mcm 5 minit je nak sampai..baru susur masuk highway..dah caj rm2 tol Kesas..nak lalu ikut jalan ldp pun rm1.60...mcm tak berbaloi je...tu jarang ke sana...yang depan mata ioi mall pun x jengah...asyik2..giant kinrara...hahahahha

Summit pun..dah mcm hidup segan mati x mahu..xtahu la kenapa..dulu suka juga datang Summit...tapi dah nampak suram je..kedai pun lambat je buka...dalam proses ubah suai lagi..nasib ada kedai DIY..ok la..pusing2 dalam tu pun dah puas hati..heheheheh..

Sementara nak menunggu 30 min game siap download kat kedai...pusing2 la dulu..tetiba ada pertandingan wushu ni...dah si iyyan dan ayyil ni nak tgk .ajak g makan kat Black Canyon pun tak nak....aku suh husband aku pujuk budak2...dia kata..pujuk je la...huhuhuhuu.......last aku diam je la ..

Tgk la...wushu...bila lagi nak tgk kan..
Mcm biasa la budak2 ni...kan ditegur kan..lagi dia buat perangai..jeling je aku tgk..nasib orang tak ramai...


Landing baik punya...sabar je la...budak2...dah siap je download game tu..terus iyyan nak balik rumah....aku ajak lunch dulu pun xnak..nak balik juga..ayyil pun sama....so...datang summit semata layankan urusan budak2...

3 ulasan:

tiga lalat berkata...

kat lowyat pon leh download game jugak mak., hakhak2

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ berkata...

Alahaii budak budak kan..diorang tengah membesar..kekadang terpaksa ikutkan sebab tak nak diorang meragam..semoga segalanya abaik baik je ye kak..aida pun suka pegi summit tapi sekarang dah macam bangunan tinggal nak pergi pun rasa tak selamat..huhuhu

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

tuh landing baik punya sambil hisap botol susu ke?

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015