19 Mac 2014

Bermalam di Dorm IJN

Salam....

hari ni...keadaan ayah ok dari semalam...harapan dan doa semoga semuanya baik2 belaka...

Malam ni minta izin dgn husband nak temankan mak ...Alhamdulillah. ..dia pun faham....yer la..kalau ada teman lain la sikit...boleh berbual2...but alhamdulillah. .sewa dorm kat IJN...rakan2 sebilik semuanya yg saling positif...bg semangat each other...mendoakan antara satu sama lain...

Sewa dorm kat sini...7 orang sebilik...RM30 satu malam....biliknya bersih sgt2...semuanya bersih...hnya yg mnginap je boleh masuk. ..yg lain2 sedara datang nk melepak...mmg xboleh masuk...keutamaan yg jauh2 utk merehatkan diri sepenuhnya...

Memandangkan update thru hp ni...so...terus masukkan gambar...tu pun terkial2..nk buat.....smlm xdpt tido...harap2 mlm ni ok la..dpt lelapkan mata....dlm hati aku...yg dpn mata perasaan gelisah dan risau...apatah lagi family MH370.....oooo...aku xkuat.....tp buat2 kuat....doakan yg terbaik saja....dan hanya Allah saja yang tahu..

8 ulasan:

~MommyAqilMedina~ berkata...

Semoga ayah akak cepat sembuh dan sihat ye ..Hopefully akak dan family kuat dan tabah hadapi dugaan Allah ni..Alhamdulillah dapat jugak tempat selesa nak tinggal kan..kalau takde,susah jugak nak ulang alik..

lieyalatif berkata...

oo baru tau boleh sewa kat situ..senang laa kalo ahli keluarga nak temankan pesakit kan....patutnye semua hospital2 pun buat mcm ni...memudahkan urusan ahli keluarga.....

semoga semua dipermudahkan Allah taala ye kak..

AzieFirdaus Kamarudin berkata...

Semoga ayah akak cpt sembuh..aamiin...

Fiza Rahman berkata...

Baru tau kat IJN ada disediakan dorm. Bagus tu.

Smoga ayah awak cpt sembuh.

BUNDA berkata...

Bagus lah macam tu....time bunda jaga mak n suami bunda dulu rasanya takder lagi....
Salam dari bunda...

Afimoha berkata...

thanks for info cik, saya tgh cari hotel area IJN sbb kakak saya ada hal kna pegi sana, stay 4mlm. sebaik terbaca blog cik ni,, thanks much for sharing info! :D

Afimoha berkata...

thanks for info cik, saya tgh cari hotel area IJN sbb kakak saya ada hal kna pegi sana, stay 4mlm. sebaik terbaca blog cik ni,, thanks much for sharing info! :D

atikha Haripin berkata...

Kalau ade anak kecik boleh bawa situ x?

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015