01 Januari 2016

Aktiviti Disember 2015

Assamualaikum...

Tahun 2016...alhamdulillah..hajat sampai juga untuk menulis....penghujung Disember ..mmg betul-betul cuti...sehingga 4 Januari...Penat bekerja...kita cuti habis-habisan...hehhehee..ada audit nak masuk...tapi dah bagitau date last minit selepas cuti semua dah apply...so..siapkan apa yg patut..harap ok la..5 Januari baru nak buka fail baru dan lembaran kerja tahun 2016...

Sepanjang cuti sekolah bulan Disember...pengisian waktu melayan anak-anak....berkhemah di Janda baik..bukan stay chalet ke apa..tapi terus langsung berkhemah di sana...nasib la xde hujan sangat..mendung sahaja.....xsilap..ni minggu kedua weekend Disember..


Ni tempat untuk lepak-lepak...biasanya asyik tido chalet je..sekali sekala..last skali aku ingat berkhemah masa tingkatan 4...

Ayyil dan Iyyan
 Tu pun si Iyyan nak balik..katanya xde wifi....nasib la kau Iyyan....sebab nak bagi aktiviti luar biar ada pengalaman sikit..


Aku xde mandi pun...just temankan org jer..


Family K.Na & K.Nu..family K.Ni balik Kelantan masa ni b4 ready to Batam next weekend 26 Disember.


Ada 3 khemah utk 3 family...malam2..bawa khemah masuk bawah khemah besar..takut hujan..hehehe

Then after Krismas...bercuti menginap di JB semalaman kemudian ke Batam Indonesia menaiki feri dari Stulang Laut..selama 4 hari 3 malam...belanja dulu sekeping gambar..

Welcome to Batam

Dan malam tadi...kitaorg berkumpul di rumah k.noon di Alam Impian Shah Alam..BBQ...lepak2...kumpul semula gambar-gambar menarik untuk masuk pertandingan gambar unik dan menarik di Batam....seronok dan meriah..sampai jam 1 pagi baru balik Puchong....

Mula aktiviti Outdoor
 Anak buah sebelah husband semua dah besar...so...senang la..aktiviti mak dan ayah bersembang....


Zhafri..anak k.ni
 Alhamdullillah juga..malam tadi renyai-renyai je....kemudian xde hujan....kalau x..bbq dalam rumah jer la....


Farah pun membantu

NIsya dan Ayyil..

K.ni..2nd sil..bersama zhafri anak sulung..Tahun ni dah nk keje..



Aktiviti berkumpul ni..sebelah husband mmg wajib....ni dah start plan..next year CNY nak ke Hatyai...letih balik Batam xhabis lagi..hehhehehe..yg penting diaorg seronok berkumpul...
Sebelah aku mudah je..balik kampung pun...dah berkumpul...pun dah happy sangat..hehehhehe

2 ulasan:

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

Selamat Tahun Baru... Blog awak pun dah tukar baru ye...

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015