08 Mei 2017

IEM - Family Day

Salam,

Alhamdulillah...mlm td hujan lebat..pagi ni..xde lemau²..semangat nak bekerja...maybe suka dengan persekitaran...kawan²...jadi datang bekerja seronok...boleh gitu??hahhaha...
Ntah la..tapi begitulah perasaan jika seronok...

Sekarang weekend full dengan aktiviti...al maklum la...sebelum ketibaan Ramadhan...lagi 2x weekend...dan bulan Ramadhan kali ni jatuh cuti sekolah..lega la juga..sekurangnya permulaan puasa dapat tgk keadaannya..

Btw..kebetulan semalam adalah hari IEM Family Day..dah pegi banyak kali juga...so....kita layan gambar di bawah:


Kalau nak tahu..setiap malam layan cerita Batman...tgk dalam go movie online atau 123movie...xingat dah..kik...kik...baru je husband tanya..nak tgk citer apa..syahiran jawab cepaat²..batman....ok la nak....teman je la,,,dengan suami sekali kata...kdg tgk citer batman yg zaman akak sendiri zaman kanak²..hehehehehe...jumpa je yg batman...terus dia tutup muka dengan batman punya cover tu..


Ni sekali dengan Syahareel...we all bahagikan setiap sorang...layan abg sorang....mama layan adik ok...


Suka Syahiran...walaupun game santai²...yg penting happy..


Dapat berkenalan dan bermain sesama mereka....xde la mengadap gajet sepanjang masa kan..


Melayan Syahareel dengan lego...sebenarnya..dia ni cepat puas...tu pun mengamuk² nak balik..


Xkira bangsa..kami semua...bersama²....


Yang ni dah boring...mula ada meragam..


Last..bg can ....berselfie....kik...kik...kik..

ok la...sambung kerja..next week seminggu kursus di INTAN Jalan Elmu KL..yg best boleh balik..xperlu menginap..yg xbest..nak mngadap jem.....huhuhuhuh...

2 ulasan:

aizamia 3 berkata...

Betul tu.. sesekali jauhkan anak2 dari gadjet bawa dorang layan suasana luar.. ;)

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

IEM tu apa? mmm... Mengadap gadget hari-hari pun bukannya elok sangat... better buat aktiviti luar yang lebih baik lagi faedahnya... Jom main layang-layang... :d

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015