31 Mei 2017

WW -31.05.17

Salam..
Sekejap je..tup..tup dah 5 Ramadhan...


Sebenarnya..kata² tu banyak membawa maksud....Tapi simpan kemas, memandangkan insan² yang berjanji tapi tidak tunaikan janji....sakit rasanya...Doakan yang berhutang dapat membayar hutang..

3 ulasan:

Husna Rahman berkata...

Insyallah. hutang tak dibayar didunia dibawak keakhirat..hati2 dengan hutang

lieyalatif berkata...

aduh..bab hutang tu yg buat sakit hati..sebab tu lieya mmg berkira2 dgn org yg nak meminjam nie....takut nanti akhir kite yg sakit hati sendiri...

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

mmm.... bab hutang nie masalah juga... apa pun kita ada tangungjawab untuk mengingatkan orang yang berhutang dengan kita. Kalau dia tak mahu bayar juga tak apa. At least awak dah ada saham akhirat... Share link nie kat dia... Kalau tak nak bayar hutang

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015