30 Januari 2018

Happy- Cuti 2 Hari..


Assalamualaikum..Hari ni mcm sakit tekak la pulak..nasib esok cuti 2 hari. tapi sebab anak sekolah kat selangor.Terpaksa la duduk saja. Kalau tak jumaat amik cuti terus terbang pulang ke desa...kik..kik..Tapi In shaa Allah esok nak g Muzium Negara kot. Bawa syahiran dan syahareel.

Lagipun raya cina ni nak balik ke Besut. Tapi cuti sekolah macam tak lama pulak..huhuhu
Ada kenduri sepupu husband. Jadinya mmg wajib balik time tu. Harap masa tu parlimen belum bubar. Kalau bubar nasib la..cuti dibeku..

Buat warga selangor yang bekerja, selamat bertugas. Boleh je nak cuti, tapi ambil cuti sendiri. Macam last 2 years keje kat selangor, husband cuti. Tapi 1 Februari tu hari lahir, amik la cuti. Tahun ni tak perlu risau dah.


Tak mengapa, jangan sedih-sedih. Happy kan diri. Cuti ke tak cuti yang penting happy menyelusuri hari.

1 ulasan:

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

Sama la kita, teman pun 2 cuti dua hari jugak... tapi anak and wife tak cuti... so, lepak kat rumah je la sambil layan cerita kat ASTRO tu...

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015