06 Mac 2017

Dinner

Salam Monday...

Alhamdulillah...3 Mac hari tu..Jabatan adakan majlis makan malam..so antara nak pegi dengan xnak pergi..akhirnya pergi la jugak....lagipun majlis tu kat shah alam..temanya Red & Black...so....asalkan ikut tema..cukup...


Tak tahu nak cerita apa...gambar² makanan xde nak snap...sebab akak nie diet....makan sikit² je...walau boleh tahan tergugat iman.....hehhehee...bagaimana pun..tahniah la buat urus setia....sebab majlis berjaya...akak sebagai tetamu je mlm tu...kik....kik...kik..


Yang penting dapat mengeratkan silaturrahim dikalangan kakitangan..xkira la...ntah mcm mana...xbiasa dengan bos² daripada bahagian lain..malam tu boleh borak apa saja.....dengan penasihat undang-undang pun  boleh....tapi x up la gambar....takuttt....jgn main² dengan pegawai undang-undang...hahahahhaha


Bersama...farah....cantik make up...walau ramai offer nak make up akak....xmengapa...akak simple² je...thank you...ok...dah...sambung buat keje...

3 ulasan:

lieyalatif berkata...

ini dah mcm dinner hi-o ni kak...merah hitam heheheeheh.... biase mcm tu laa ade suke make up heavy...ade yg tak mo...takpe, yg penting perut kenyang menu sedap....

norhidana miswan berkata...

setuju ngn lieya kak, dh mcm dinner hai o dh... itam merah heheheh

akak mmg simple2 je... kalau kt opis dana nih tak tau lah ada yg dah kalah ratu cantik gamaknya hahhaha

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

Rugi laa... asal ada makan-makan je akak diet... asal akak diet je mesti ada majlis makan... bila nak gemuk berisinya...

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015