09 Januari 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!

Salam...

Aku selalu baca dan singgah blog Suria Amanda  ..kemudian SA bagitau pasal segmen  dalam blog Bicara Mak Dara...so..sama² support...jom ....

http://www.bicaramakdara.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Sebab utama join....syarat²  yang amat mudah sangat disamping nak bagi sokongan juga ..

1. Buat entry bertajuk : Jom Naikkan Trafik Blog 2014!
2. Tak perlu follow Blog Meroyan Mak Dara ni
(Tapi kalau sudi dengan rela hati Mak Dara tak halang hehehe)
3.Tepekkan Banner di atas tu dan link kan ke entry ini
4.Tuliskan serba sedikit tentang blog anda
5.Setelah selesai letakkan url entry anda di komen box di bawah ye

Nak tulis pasal blog sendiri ni....serba ringkas  kisah di blog ni pasal anak²...family..kisah pengalaman hidup sendiri... dan apa saja yg boleh dikongsi..blog biasa² je pun...hehehe

Bukan apa..mengeratkan ukhwah persahabatan di alam maya..

Tarikh tutup segmen ini jam 7.00 petang ini

Jommmm laaa....

23 ulasan:

Dyah berkata...

Salam terjah..ni bukan melodi..tp Yb kawasan yg giler glamer dgn harapan follow sy balik..muahaha

Amanda Suria berkata...

salam kenal..salam ukhwah, datang bertandang dari segmen yang sama...follow sini ye...

Sally Yatiey berkata...

Selamat bersegmen ;)

SyedGraphix Dot Com berkata...

Singgah sini dari segmen mak dara juga. Salam perkenalan :)

Azhafizah Md Nor berkata...

Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Cik Puan Rara berkata...

Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

julia jamaludin berkata...

singgah sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Ahmad Zaki berkata...

Singgah dari segmen yang sama. =)

http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?showComment=1389315945965#c7955046344653586447

Tidak Kalah berkata...

sala kenal....

Mia Liana berkata...

salam... mia datang dari segmen yang sama... salam kenal ya...

http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Fiza Rahman berkata...

Dtg dari segmen MD. Sambil naikkan trafik disini ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Phat berkata...

singgah dr segmen mak dara http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

Kisah Si Dairy berkata...

datang dari segmen Makdara
http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

bella luna berkata...

salam tuan tanah ;)
kunjungan hormat dari http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

sudah menjadi pengikut setia blog ini. keep blogging dear =)

bella luna berkata...

salam tuan tanah ;)
kunjungan hormat dari http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

sudah menjadi pengikut setia blog ini. keep blogging dear =)

Syuhada Baharudin berkata...

salam perkenalan..
datang singgah dari segmen yang sama.
follow done.
selamat berblogwalking ye.

http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Maszie Fatah berkata...

dari segmen yg sama
http://maszie.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014

mazzING berkata...

Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
MZG

yang baik Ishak berkata...

YB datang dari segmen yang sama. Baru berkesempatan singgah dan tinggal jejak.

http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Ainim Suju berkata...

Salam perkenalan..
Singgah blog walking disini

http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

cheqna berkata...

cheqna berkunjung balas ke sini yer
tq =)

arina abdul rahman berkata...

Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Mas Zull berkata...

assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015