13 September 2013

Aku....Dulu²....Dara -----------------> Mak Dara

Salam...

Yahoo....hari ni friday...cuti 3 hari..boleh google then rancang nak g mana cuti 3 hari ni...dulu...dulu..dulu..kalau extra ada cuti monday..dah zaaaaasssss balik ke Dungun...aku suka balik kg....g Pantai Teluk Lipat....sambil mengadap laut....xpun ..lepak rumah...sembang..gosssip dengan mak aku yg. tercinta..

Bila dah belajar jauh..dan keje jauh dari family...terasa mcm aku xpuas bermanja je dengan diorg....tup²..kawin...lagi la masa semakin dibahagi²....pantas sungguh masa berlalu....inilah kehidupan...

ok la......kita layan gambar² yg. mengimbau kenangan dulu².....

dulu²..dtg putrajaya sebagai pelancong..now keje d putrajaya dah...
Gambar ni..aku rasa antara umur 21 - 23 tahun...alahaiiii..slimmmmm melimmm nya......45kg....now 60kg...takuttt nak naik penimbang.


gaya amik gambar..mcm ni je la...

masa ni dah kawin..honeymoon kat sabah...ni tahun ke-3 kawin..see...dah ada kenaikan berat badan
ni honeymoon kat sabah...malaysia pun bnyk tempat² menarik...

ni honeymoon kat penang..tahun ke-2
gambar honeymoon lagi...

honeymoon d kuantan tahun pertama....nak tunjuk aku kurusss lagii
ni kawin kat kl..belah suami..
ini lah family ku...1 abang..2 kakak..aku ke-4..1 adik perempuan..1 adik lelaki
Family ku tercinta....kakak²ku semua keje d Putrajaya..Keluar Parcel E..masuk laluan ke Parcel C...selalu jumpa...adik perempuan aku masih belajar final year di upm..abg dan adik lelaki aku menetap di Trg dan Dungun......dannnnnn........percaya atau tidak.....duluuu..duluu...dulu.....aku budak comot ini..hehehheheh



'


'



'



'



'




'




'


'
'





'
ini la aku....budak tadika..gambar kecik jer....hahhaha
belek²..album lama.....dari dulu..hingga kini..aku sudah 34 tahun usiaku......awal tahun depan 35......kan..tup²...aku terima menantu...timang cucu...baikkk aku stoppp..jauhhh benarrr perginya pulak ..hahahha


1 ulasan:

AzieFirdaus Kamarudin berkata...

Akak still maintain slim je...dont worry kak.hihi.btw, sama la kita...ada kakak 2, abg 1 tapi azie adik lelaki 2, adik pompuan 1..hihi......

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015