27 November 2013

Biarlah Gambar Berbicara

Salam...

Tajuk bukan kemain...Biarlah Gambar Berbicara....hehehhee



Best...Kursus yg menjalankan aktiviti luar




Resort ni ok la....nak komplen banyak²..ni datang nak berkursus..bukan melancong..so..bersyukur dapat tido atas tilam empuk....kalau dibuatnya tido dalam khemah.....lagi haru biru.....hehehehe...


Janji toilet bersih...ok dah


Kursus dikendalikan oleh Azami Entertainment...sesiapa berkursus utk pengenalan pen.pegawai tadbir di jerantut baru² ni...anjuran  JPA tahu la...En. Azami pentingkan pengurusan masa...

Ok..Aktiviti masuk hutan aku x amik gambar...mlm Night Walk pun aku x amik...so..aktiviti yg ada seperti berikut:

Apa yg penting....kerjasamaaa...






Aktiviti berakit ....ada berani bina rakit sendiri..dayung ke tengah lautan.. ada rakit yg terburai tgh laut..nasib masing² pandai berenang...sabar dan tenang..




Yeayyy...dah siap dan ready..


Ready..Dayung sampai batu yg sayupp sanaa....kemudian pusing balik

Bergambar dulu..


Tgk pada cuaca..cuak gak....pagi tu hujan...kan turun masa mendayung ni....xdapat dibayangkan......

ni dah patah balik...
 
Ini lah juara....
Selepas aktiviti berakit sebelah pagi...Flying Fox sebelah ptg...percaya atau tidak...seluar tu aku pakai...



Pejam mata......tanda berzikir...gambar seterusnya  xsangggup aku letak....menjerit² aku.



aku ikat....hahahhaa....

Memandangkan seluar dah xde..aku main dengan berbaju kurung sebahagian game....bukan alasan..tapi kena pilih la...game apa.....hahahha
yeayy,.... berjayaaa..



Ok....dahhhh habisss.....

3 ulasan:

~MommyAqilMedina~ berkata...

wahh nampak happy sangat..macam-macam aktiviti ada..haih rindu zaman training macam ni..macam2 pengalaman dapat kan kak..yang tang seluar tu memang rare..nasib boleh ikat..hihhi

Wak Gelas berkata...

wahh heppinyer uools.,ehHHeee

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

Lama jugak teman tak pergi kursus yang melibatkan aktiviti luar nie...

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015