17 November 2014

Birthday Celebration

Salam Isnin...

Sekarang musim hujan..dah rasa macam di pantai timur...bulan December ni balik kampung...harap semuanya ok...Btw hari sabtu 8hb hari tu dapat jemputan dari Columbia Asia Hospital Puchong..Sebab Ayyil kan dilahirkan di sana...so..birthday bulan November disambut bersama kanak² lain yang lahir di sana...

Masa otw tu..Ayyil ni ada buat perangai sikit...so kena marah..muka masam.....aku kat belakang..diam je...saja
Kemudian..bila dah sampai...aku pujuk dia..tegur...saja..nak test yang biasanya bila merajuk..hujung² mesti meleleh punya..

Akhirnya.....memang drama air mata...masa ni nak ambil dia.nak ajak keluar kereta..xpe la Ayyil...olololo..Jom cepat kita ke training room columbia asia..dah lambat ni..


Kiranya sambutan birthday ni x ramai sangat..namun tetap meriah..ada makanan simple²..ok la kan...aku pun xde la bajet nak makan sangat...


Kemudian ada la aktiviti simple....ok la...2 jam habiskan masa di sini..jimat belanja ..hahahha..kejam betul....

By 26 November ni..baru genap 3 tahun anak mama....dah banyak karenah dan banyak ragam...tapi antara Iyyan dan Ayyil...nampaknya Iyyan lagi manja dan terlebih manja...sapa adik sapa abg ....hehehhe

3 ulasan:

~Aida@MommyAqilMedina~ berkata...

Wahh best jugak kan Columbia ni..ada celebration every year..Best jugak!hihih..Walaupun tak meriah sangat, tapi still ada kek besar..mesti Ayyil happy lepas tu..hihih..comel je tengok dia nangis..hehee..Tapi Iyyan samalah dengan Aqil..lebih manja n mengada (Aqil) penakut pun sama..haha..

norhidana miswan berkata...

oloh2 pandai dia masa kene mrh tu simpan airmata heheheh bile kene pujuk trs gugur airmata sume

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

huhuhuh... celebrate birthday kat hospital yer... mmm... menarik jugak tu... at least, lain dari hospital lain...

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015