15 Julai 2015

Koleksi Baju Kurung Falah Abiyana
Manis tampil bergaya dihari raya dengan fesyen terkini Koleksi Baju Kurung Falah Abiyana bakal menjadikan Aidilfitri anda makin berseri. Sungguh mengujakan, jenama pakaian muslimah Falah Abiyana memang menepati tuntutan agama dengan menutup aurat supaya kelihatan lebih sopan dengan koleksi yang trendy dan sesuai digayakan oleh wanita semua peringkat umur.

Falah Abiyana milik empat rakan karib ini Finaz Yunus (personaliti tv), Heliza Helmi (pelakon, penyanyi dan pengacara), Farah Adeeba (personaliti tv) dan Nurul Azwin (makeup artist) ingin menawarkan sesuatu yang istimewa buat anda. Malah koleksinya yang versatile amat sesuai untuk sebarang majlis samada formal atau tidak. Ia pasti tidak akan mengecewakan anda.

Antara koleksi warna-warna pastel yang lembut memikat hati dengan harga amat berpatutan.

Koleksi baju kurung peplum gaya muslimah juga ada untuk anda bergaya sopan. Malah pelbagai lagi citarasa dan warna yang memukau pasti menambat hati anda. Yang pasti anda tidak akan kecewa dengan mutu dan kualiti yang diberikan.Jom kita santai-santai memilih manakah yang memikat hati anda dengan pelbagai koleksi dari Koleksi Baju Kurung Falah Abiyana.

Jika anda ingin kelainan dengan dress sebagai pilihan hati anda, sudah tentu Falah Abiyana tidak ketinggalan untuk menyediakan koleksinya untuk anda membuat pilihan mengikut citarasa warna tersendiri. 

Cantik berseri di Aidilfitri , tersemat kenangan kekal abadi.

Salam Aidilfitri.

2 ulasan:

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

Banyak ke beli baju raya tahun nie?

eMMe berkata...

SUKE HELIZA PAKAI KURUNG COLOR SOFT PINK...MENYERLAHKAN KEAYUANNYA...

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015