17 Oktober 2014

Busy

Salam....
Sekarang mmg aku benar² busy.. Aku memang singgah rumah jiran....tapi ada x sempat say hai... rumah..internet  dan line telefon dah ok...cuma internet je xcapai kehendak pakej....kalau ada line TM...konfem aku call sekarang nak tukar...jadi aku malas nak stress sebab pasal internet...maxis akan bagi rebat...bagi aku bukan masalah rebat pun...xde langsung pelanggan diutamakan servis ditingkatkan....ni....dah la datang xcall..nasib dah bagitau bibik..bagi la masuk rumah..lepas tu dah siap repair...guna line telefon rumah aku pulak baru nak call...bagitau dah siap baiki....kemudian nak caj.... habis tu...nak bayar guna apa....nak tunggu tuan rumah balik ke? sebab tu la call dulu..nasib bibik ada duit...bayar duit dia... geram je.....

Dan sekarang kat opis aku bz sangat².... sejak bertukar nama bahagian....sejak bertukar struktur perjawatan.......orait..selamat berhujung minggu...




2 ulasan:

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

Tak apa la... nak buat macam manakan... ada pilihsn nanti, awak tukar la...

~Aida@MommyAqilMedina~ berkata...

Huhuhu..semoga akak dapat manage kerja sebaiknya..aida pon abru lepas audit period...memang busy gileee sebelum ni..sekarang dh free sikit..hehee

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015