22 Januari 2014

Block

Salam...

Semalam selepas kuar opis jam 4.40pm..aku singgah Bandar Puteri Puchong nak membeli barang....kemudian dah lama sangat..baru tersedar aku belum solat....dah 6.15 pm..cepat² nak balik rumah ..sekali sampai kat parking kereta kena block....aku dah la nak cepat....dah la hon kereta dah repair kat proton servis....masa tu la x berfungsi...tercegat² aku kat situ...nampak sangat aku jarang guna hon...hahahhaha...tapi bila betul² nak guna...grrrrrrrr......


10 minit jugak aku kat situ.....walaupun mamat tu mcm pelakon korea pun....angkat tangan dan senyum²...aku tetap senyum ..tapi aku senyum kelattt je...lain kali letak no phone ...aku xmarah nak block kereta aku pun...sebab sekarang mana² penuh parking...tapi letak no phone lagi bagus..senang....

7 ulasan:

Fiza Rahman berkata...

Memang sakit hati dgn org mcm ni. Tinggalkan lah no HP.

Sally Yatiey berkata...

Kalau tinggalkan no.phone, senang jugak kan..

~MommyAqilMedina~ berkata...

Huhuhu..sabar je lah..kalau aida pon sakit jugak hati...dah la kita nak cepat..tapi kat Bdr Puteri ni memang susah dapat parking..aida pon selalu pegi Public Bank situ n double park..tp 5 minit je aida pegi..setakat ni tak pernah kena marah lagi..hehee

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

Hehehe... OK lah tu... at least 10 minit jer...

Amanda Suria berkata...

nasib baik x lama sangat kan....SA kalau block keta orang biasanya kat parking spital je...letak no tipon...

BUNDA berkata...

Bukan sorang dua yang bersikap begini....ramai....pentingkan diri sendiri...

Deqla Manjew berkata...

penting diri mcm mcm ginilah.. sabo jelah..

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015