07 Januari 2014

Game

Salam..

Budak² kalau kita terleka sekejap je....ada je yg. dibuatnya...cepat dan pantas...aku kdg buka fb kat pc rumah..dan si Iyyan ni..kadang main game kat pc komputer kdg main kat game kat hp...aku terjebak dengan candy crush pun sebab dia mula² install kat hp dan main...xtahu nak ucap terima kasih ke...apa...sebab berebut dengan dia dulu² la nak main...aku pun dh jadi mak budak perangai budak² berebut dengan anak....tapi game ni ramai terjebak..lepas tu aku dah slow..sehingga sekarang level 323 ...sapa nak pintas pun...xde hal..game je punnn...tp kalau sekarang invite game..mmg aku payah sikit...aku xde masa...kecuali Iyyan je boleh pengaruh aku bermain...hahhahahha...jgnnnn..kerana game ni..aku bangun jam 2..3 pagi buat susu anak....sambung main.....kalau aku solat tahajud ke..mengaji ke..boleh juga faedah dan pahala....sampai aku terfikir..umur aku ni makin tua ke makin muda...so..skrg main gitu² je....


Sehingga aku ternampak kat status fb aku....bila masa pulak aku main game ni.....aku dah tahu dah..sapa punya keje....dah beberapa kali dah ter post di fb......kalau kawan² aku xkisah sangat..aku cuma segan sorang jeee...ex bos aku tu tksu...kan apa pulak dia tgk main game Real Steel...Dato' kalau ternampak..anak saya yg main...bukan saya..huhuhu



3 ulasan:

lieyalatif berkata...

hahaahaha betul gak kan...jenuh kalo bos yg tengok..kang die ingat kite yg main ekekeekekek....kene setting balik la game tu tak link kat fb...kalo tak naya jek

lizz berkata...

Hehe sabo jerlakan..betul kata lieyatuh kena setting jgn bg link kst fb kan

~MommyAqilMedina~ berkata...

Hehee..budak-budak sekarang memang lebih advance dari kita..tu yang kena pantau selalu kan kak..

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015