01 Oktober 2013

@ Giant Kinrara

Salam,

Weekend hari tu g giant kinrara...selalunya kalau beli barang² dapur..mmg g sana..kalau rasa nak beli stok banyak..g pasar borong d seri kembangan...aku suka g giant sebab senang pegi...nak balik pun senang..kalau g tesco..kena tgk time..sebab malas nak buat u-turn depan ioi mall...selalu jem....tapi boleh je u-turn highway masuk kesas kemudian keluar balik...tapi lebih selesa shopping d giant...kalau membeli..aku mmg tgk harga jugak...berkira...mcm susu..murah kat speedmart 99...aku xbeli pun d giant..otw back singgah speedmart 99 beli mana² brg keperluan yg murah...asalkan sekali jalan..otw...xde masalah...kan nak jimat punya pasal...pusing g mari..g mari...2 x 5 juga lebih kurang ..

tapi kali ni..g giant skali bawak anak² nak main kat tingkat 2...aku jarang naik level 2...seingat aku la...setahun ada la 2 kali naik..tp kali ni saja la...nak bawak iyyan dan ayyil...kat level 2 sekarang banyak utk kanak²..ada tempat free utk main.. 

kat sini free..


kalau yg. kat gambar atas ni..mmg free...budak² pun xramai..yg. gambar kat bawah ni berbayar..KAMI - Kids Island..

Kat KAMI-Kids island..kitaorg x pegi terjah..tapi dah janji pada iyyan....dia nak masuk..salah satu sebabnya xmasuk sebab kena pakai stokin...dan stokin kena beli...jika xde...

xnampak la pulakk

Ok la...aku tlg taipkan ...utk 1 hari Isnin  - Jumaat :RM15 ..Hari Minggu (Sabtu & Ahad) : RM25

untuk 2 jam: Isnin - Jumaat :RM10, hari minggu ( Sabtu & Ahad ) RM15..bagi yg kelab kad : RM100/8 kali (tempoh 3 bulan)
Kad Season:RM250...Tiada had dalam tempoh 3 bulan..bagi setengah tahun kad:RM350 (tiada had masa dalam 6 bulan), setahun kad:RM550..tiada had masa...dan stokin RM3..
Di KAMI-Kids island juga ada tempat untuk menyewa jamuan hari jadi..boleh contact 016- 3434899 atau 03-8071 0192

Lepas tu iyyan nak naik motor...ayyil pun asyik nak pg masuk dalam kereta..xpe la....jom la...kat rumah ada motor..xnak naik²..kat sini juga yg dia pilih..

sorang satu..iyyan boleh la handle sendiri..ayyil papa dia uruskan.

Seronok la iyyan..dapat naik moto ni..padahal kat rumah xnaik² ...ada je pun

steady je...ayyil...suka la tu
kat atas ni xramai org...boleh la...kalau ramai takut gak aku..terlanggar org...selain tu..kat atas ni ada dua tempat lagi utk anak² buat aktiviti...

amik gambar tepi je...


ni art safari

ni mcm pameran dan tempat art safari tu rasanya
Kiranya..banyak gak la aktiviti yg. boleh buat..zaman moden sekarang..dulu zaman aku kanak²..main pasir je rasanya...main pondok²..hahhaha

Dan..kalau rasa penat ...boleh la mak²..or ayah²...g mengurut kat sini jugak..

buka jam 10 am - 9pm..boleh call 017-3640522
Rate Foot Reflexology - RM30 /30 min, RM40 / 45 min dan 1 jam RM45.00..


Ok....tu je la....

1 ulasan:

~MommyAqilMedina~ berkata...

Wahh..Info berguna ni kak Norey..Aida selalu n kerap sangat naik atas ni..sebab bagi anak-anak release tension..kadang2 just datang sini semata, lepas tu balik..hihih..Tapi yang KAMI Island tu memang mahal..tak berbaloi..baik masuk kat IOI yg Reka Zone tu..lagi best,,,hihihi

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015