14 Oktober 2013

Semoga Cepat Sembuh Ayah Ngah

Salam.....
 
Sesiapa yg sedang bercuti...selamat bercuti......esok raya kann...aku ni padahal boleh je cuti...ada banyak pun cuti..tapi semangat nak bekerja berkobar²,...unit py ramai yg bercuti..amni xcuti...jap agi datang la dia...
Btw..semalam g ziarah ayah ngah kat hospital putrajaya....last week aku balik kg..ziarah kat hkt....after sebulan masuk hospital..now ayah ngah transfer to hospital putrajaya...
 
lagipun anak² ramai d kl....yg study kat uk..ku iz pun balik seminggu ..saudara mara pun ramai kat kl..so alhamdulillah...ada perkembangan positif..dan hopefully...cepat sembuh...kdg org sakit ni sembuh pun bukan kerana ubat..tp kerana psikologi...ramai org datang melawat....berkumpul...pun salah satu terapi..datang aura untuk cepat sembuh...semangat untuk melawan sakit....

so semalam aku pegi dengan anak² dan ayah mertua...jumpa sekali kakak² ipar ku..k.noon terbang dari sabah....kebetulan nak ambik anaknya yana kat uitm perak..so boleh ziarah sekali...InsyaAllah..k.noon after 20 years menetap di sabah akan balik menetap ke semenanjung hujung tahun ni...tapi on off akan balik sabah juga...

K.noo sebelah kiri..sebelah kanan..k.na...

Budak² xboleh naik melawat..so aku duduk bawah je la..jaga iyyan dan ayyil...lagipun ayah ngah ni kiranya adik ayah mertua aku...papa aku yg. sulung ...so..bagi peluang papa jumpa.....

semoga cepat sembuh ayah ngah..
Semoga cepat sembuh...dan dapat menyambut aidiladha bersama² family ...

Bersama lini

Semalam aku duk bawah bersama lini....lini anak ayah ngah yg. kedua....aku dengan lini  sebaya..dulu satu tempat gak keje..hkl...lepas tu lini sambung belajar..dan sekarang...cuti tanpa gaji  jaga anak...aku baru 2..tp lini dah 4...alhamdulillah....


Before balik....amik gambar dulu..ramai lagi sebenarnya....mana yg ada...sebelah papa aku tu husband k.noon and ayah mertuanya..kemudian yg hujung menantu ayah ngah no.5...ayu...ayyil tgk mana tu...awek kat sebelah ke.......

ok la.....nak g turun breakfast.....lapo....harap² cafe bukak la....jgn aku semangat nak bekerja..cafe tutup semangat nak beraya.....buat semua...Salam Aidiladha....

2 ulasan:

~MommyAqilMedina~ berkata...

Semoga Ayah Ngah akak cepat sembuh..aida pon ada dua makcik sebelah suami yang tgh admit ward..kesian sangat..Semoga semuanya akan baik2 je..Amin!

norey berkata...

Amin...Semoga makcik husband aida pun cepat sembuh..InsyaAllah

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015