31 Oktober 2013

Kucing Yang Senang D Jaga

Assalamualaikum dan Selamat Pagi... Alhamdulillah..pagi ni cuaca baik...walau kadang² cuaca x menentu sekarang..Apa pun payung kena sentiasa ada..mcm aku semalam...malas nak bawak payung..tinggal je dalam kereta..tgk petang hujan lebat....kereta parking dekat jee...tp kalau renyai boleh lenggang kangkung...tp dengan hujan lebat xsempat buka pintu kereta..sah² harus lenjunnn.. Btw aku nak bagitau..aku ni pencinta kucing...termasuk Iyyan dan Ayyil mmg minat juga kucing...dulu dah bela...tapi hilang.... dalam 2 minggu je bela...aku ada maid..ikutkan..kalau nak bela..boleh je..sebab ada pembantu..tapi aku fikirkan faktor² lain..so kalau pegi Nilai rumah K.Na kakak iparku...dia banyak bela kucing...so boleh main kat sana...Dan bila tidak dapat capai hasrat Iyyan nak bela kucing...jadinya Iyyan godek² hp..dia install Talking Ginger..happy la dia...sebab dapat main dengan kucing...termasuk la Ayyil dan kadang² aku pun layankan...sebab kucing tu cute....
Ni la kucingnya....kira jadi la kan.....hehehhehe

4 ulasan:

mummy_ayu berkata...

ha ha ha..boleh ek mcm tu?

Ian pun suka kucing & siap reques nak bela but..Iris [plak takut ngan kucing..so.takde la bela pun.

eMMe berkata...

Salam Norey... kucing dlm tab amat la saya suke.. kalo anak2 kecil yg tak sihat, kasi kucing dlm tab je la.. my kakak ipar pun ade byk kucing.. risau jugak, kalo twin tak tahan alahan bulu ke kan...

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

Apa nama game nie...

norey berkata...

Mummy Ayu :
Nak bela kena fikir betul²..nanti kesian kat kucing tu.

eMMe :
aah..senang bagi kucing dalam tab je.. ..risau dengan bulu² kucing..nak kena jaga betul²

Izni Hafiz Abdul Rashid :
Nama game ni Talking Ginger...lebih kurang mcm Talking Tom Cat..

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015