04 Februari 2014

Happy Birthday

Salam....
Selamat bertugas kawan²....kalau ada yg masih bercuti...wahhh...bestnya....Today...04.02.14 genap umur Syahiran @ Iyyan 6 tahun...di lahirkan di Hospital Putrajaya jam 3.38 pagi....Iyyan dengan aku tarikh lahir dekat . Menyambut tarikh lahir ku ke 35 tahun pada 1 Februari..mak aku 6 Februari ni...balik kg belanja makan ramai² di medan selera ikan bakar...kuala dungun...Mendoakan semoga diri ini..anakku dan mak tersayang  diberi kesihatan yang baik,  dimurahkan rezeki..dan berada dalam lindungan Allah selalu..

Iyyanku sayang




mak dengan kazen aku...




Baru balik dari kampung...dah plan nak balik bila....huhuhuhu...

5 ulasan:

Ahmad Zaki berkata...

Selamat hari lahir. =)

ZH Blogger

Fiza Rahman berkata...

Happy born day syahiran. Smoga membesar sebagai anak yg soleh.

Maszie Fatah berkata...

selamat hari lahir Syahiran..moga menjadi anak yg solehah,berjaya didunia & akhirat

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

Selamat Hari Lahir... Kiranya bulan February nie birthday month la kan untuk family awak...

~MommyAqilMedina~ berkata...

Akak..baru tau!haih..punya la lama tak bukak blog..maafkan aida..Happy Belated Birthday akak..Happy Belated Birthday to Iyyan jugak..semoga menjadi anak yang soleh ye sayang..

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015