26 Februari 2014

Aktiviti memanjat

Salam....
Tak boleh sembang banyak²..tgk saja kenakalan anak no. 2 aku ni...kan sebut bongsu kan...ada yg. ke -3 plak....kik..kik..kik...rindu pulak nak pegang baby

  

Bab panjat memanjat mmg serah pada dia...xde takut²...tgk dahi lebam pun ......tercium longkang...tu pun berlaku depan abg ipar aku...x takut langsung...aku pun kan marah²..dia pandai memberontak....sembam muka menangis....cuba cara baik...peluk dia..nak redakan marah dia...dia tolak² dan menggelupur...

 
Kemudian..bila dia x boleh turun....baru dia tahu.....menangis....terpaut situ....Iyyan xde seberani dia ni....belum lagi kalau berperang dengan Iyyan...dalam kereta pun boleh jadi gaduh sebab Ayyil nak duduk bahagian tengah² kat seat belakang...org dulu² rileks je anak ramai...ni anak 2 pun...dah gugur rambut....hehhehee


3 ulasan:

~MommyAqilMedina~ berkata...

Hehee..ragam anak2 kan...lain peel lain pengalaman..yang penting cara kita handle situasi..hehe..tapi orang kata anak kedua memang suka memberontak..aida pon tak tau..hehe..sebab Medina kecik lagi..kikiki

lieyalatif berkata...

kehkehkeh...tang suke memanjat tu bagus sbb suke explore...tang tersangkut tu tak dpt nak tolong laa heheheeh...bagi die cuak sikit baru tolong...nanti die serik dah nak panjat2 tu ekekekekeekek

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

Biasa la tu, dah nama anak lelaki... Kalau tak melasak tu, some thing wrong some where laa...

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015