19 Februari 2014

Rumah Kucing

Salam...
Wahhh..tajukk...rumah kucing.....hehehhehe...hari tu pegi majlis cukur jambul tu...tuan rumah ada satu rumah khas untuk kucing...mmg banyak gilerr kucingg....meloncat² Ayyil....auww...auww..auww...panggil kucing...aku mmg minat kucing..tapi nak bela...xkot...dulu aku dah bela sekejap...tapi ada anak kecik ni...aku x prefer sangat...tunggu dia besar pun...x jugak kot...hehehhehe....alasan.......kik..kik..kik...sapa² yg bela kucing...mmg aku puji..sebab orang yg bela kucing ni..nak kena sabar...kena rajin....






Ok...senang citer...rasa nak lepas rindu dengan kucing...main je la game Talking Ginger di Hp....setel...hehehhehe.

4 ulasan:

~MommyAqilMedina~ berkata...

Wahh banyak nya kucing dia..rumah kucing pon nampak luas..puas kucing dia main-main..aida tak suka kucing..ntah trauma kena gigit kot..huhuh..nampak sangat tak penyayang..kikik

Fiza Rahman berkata...

Comelnya kucing. Banyak tu.

lieyalatif berkata...

cantik2 kucing die..baka baik gak nieh....

mcm kat umah lieya ni, dayyan ngan papa die jek suke kucing, lieya ngan anak2 dare penakot hahaahahah

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

Bela kucing nie satu terapi jugak tau... Teman ada seekor kat rumah... Ingat nak cari kawan untuk dia... Tak ada la dia bosan sangat...

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015