20 Februari 2014

Majlis Akad Nikah Dekda

Salam...
Minggu kenduri x habis² citer.... ni kisah 14hb Feb mlm....jemputan majlis akad nikah dekda...dekda ni cousin husband...so..lepas kije jam 7 petang bertolak ke Seremban 2....memandangkan asyik ke Seremban ...majlis persandingan mlm 15 Feb...x dapat hadir...sebab program penuh sangat²....sebabnya 15hb pagi tu majlis cukur jambul...petang ada kelas kecantikan..kemudian ahad kena mengantor pengantin perempuan Aqilah anak sepupu aku di Klang...

 


Mcm biasa...ada program..aku dan kak na akan cuba on time...tema purple...nasib ada baju batik bling bling..walau xbling sangat punnn..tu pun sebab khamis kena pakai batik..kalau x....xde de nya aku nak pakai batik sangat....sepasang cukup...tetapi memandangkan ada kat opis jual batik  3 - 5 x bayar...aku rembat sampai 4 pasang batik.....huhuhuhh


Selamat Pengantin Baru Dekda...masa ni belum majlis akad nikah lagi..aku terus terjah g ambik gambar...sebab orang x ramai lagi...Sabtu ni majlis bertandang di Dewan Felda ....so program weekend ni...ada terisi....bilaa nak jumpa Mommy Aida ni....nanti set ye...huhuhuhhhh


Dah mcm pengetua asrama husband aku...hehehhe..siap silang beg lagi...mcm biasa...budak²....layan diri..kat luar ni ramai sepupunya...so...rilekss la sikit...bibik pun aku angkut...biasa aku g holiday...mmg aku bawa bibik....biasanya aku akan sewa homestay senang....aku nak g shopping pun aku bawa...aku bagi peluang dia berjalan²..merasa shopping...tapi yang bagusnya..dia bawa duit sendiri...aku bawa g summit..dia nak beli dia belikan sendiri...brg² keperluan dia mmg disediakan...sebabnya...dia keje elok...dia x berkira..ada la lebih kurangnya.....tapi manusia mana ada yg sempurna....kalau salah..tegur tetap tegur....kalau majlis xberkaitan .aku x  bawak dia...duk sorang² melayan korea...pelik juga..dia peminat korea...bukan sinetron....

Selamat akad nikah dan sah suami isteri.....Alhamdulillah..semoga berbahagia sehingga Jannah


Bersama K.ni dan papa....lauk sedap² gak.....mata aku pun dah kuyu....bertolak balik ke Puchong jam 11.30 malam....dekat jam 1.00 pagi baru sampai rumah....  sabtu 22 hb malam...bertandang...pihak lelaki pula...hanya berdua pegi....lepas tu g dating la.....heheeeh


1 ulasan:

~MommyAqilMedina~ berkata...

Tulaa kak..aida pon dok teringat-ingat ni bile lah nak jumpa ni kan...masing-masing sibuk..haih..hehee..sedondon purple tu cantik..nampak berseri je akak n pengantin..hehee

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015