09 April 2014

Derma Darah

Salam...
Untuk esok ada tampal kat lif..aku blok C7..sebelah je la C6....aku xpernah lagi derma darah..ambil darah pernah la..tu pun sebab pregnant..masa tu mcm ada satu kekuatan je..rileksss je...ready semua kena cucuk ke apa...tapi bila keadaan xmemaksa..xde keberanian..mcm mana yer... aku mmg takut..tapi nak lawan...takut biar bertempat...tapi takut ada lagi...bahayaaanya takut ni..penyakit yg xde penawar...diri sendiri saja ubatnya...acanerrr ni......huhuhuhu


2 ulasan:

lieyalatif berkata...

kkm pun selalu buat derma darah nie... takut, tapi penah sekali nak cube, tup2 baru abis period tak boleh...so selamatttttt...lepas tu tak cube2 lagi pergi kakkakakkakakak

~MommyAqilMedina~ berkata...

Aida tak pernah derma darah sebab takut gemuk!tah pape lah kan..sebab time kat Matrik ada kawan aida yang pg derma darah tau..lepas tu terus badan dia berisi...haih entahlah ada kaitan ke tak..kikiki

Copyright to T' RAI IYYAN n AYYILL
Designed by UMIESUEstudio 2015